Hertentamen

Het hertentamen is op woensdag 2 december vanaf 9 uur. Voor de eindtijd zijn twee opties:

  • eindtijd normaal 11:30, inleveren op deze pagina tot uiterlijk 11:45
  • met extra tijd (bv. dyslexie) 12:00, inleveren op deze pagina tot uiterlijk 12:15

Heb je recht op extra tijd dan heb je dit vooraf laten registreren zoals gebruikelijk op de UvA.

Opgaven

Vanaf 9 uur vind je hier de opdrachten als PDF. Mocht er later een fout ontdekt worden, dan sturen we een mail rond naar alle studenten. Hou je mail dus voor de zekerheid in de gaten.

Hulplijn

Heb je een groot probleem met de opdrachten of het programmeren? Dan kun je verbinding maken met de Hulplijn via Zoom. Hou er rekening mee dat we meestal niet veel kunnen zeggen over de opdrachten, omdat het jouw taak is om te begrijpen wat er staat met de kennis uit het vak. Ook gaan we je niet helpen met het programmeren zelf. Maar je mag altijd vragen!

Inloggen

Zorg dat je ingelogd bent op deze pagina en onderaan het inlever-formulier kunt zien! Zodra je bent ingelogd zul je niet automatisch worden uitgelogd (mits je dezelfde webbrowser op dezelfde computer gebruikt natuurlijk), dus kunnen er ook geen problemen ontstaan als het login-systeem van de UvA weer weigert te werken.

Niet samenwerken

Samenwerken is bij dit tentamen geheel niet toegestaan. De bedoeling is dat het eerlijk laat zien hoe ver je bent gekomen met leren programmeren, en in dit geval hoe goed het je lukt om een aantal problemen op te lossen en uit te programmeren in beperkte tijd. Zorg zelf dat het eerlijk blijft.

Inleveren

Hieronder kun je je uitwerking, in één bestand, inleveren.